
Broodje rookworst met zuurkool
- Wednesday 28 September 2016
- Hoofdgerecht, Lunch
Te simpel om te posten? Misschien wel.
Heb er ook over getwijfeld, maar ik vind dit zo lekker dat ik het toch doe. Ik wil jullie dit lekkere en oh zo makkelijke gerechtje niet onthouden.
- 2 personen
- Printen
Ingrediënten
- 6 zachte bolletjes
- 1 zakje zuurkool (naturel)
- 1 el olijfolie
- 1 (magere) rookworst, in plakken
- zakje gebakken uitjes
- paar (ca. 6) el grove mosterd
Bereiding
Verwarm de zuurkool op laag vuur in een steelpannetje, ongeveer 10 minuten.
Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de plakken worst, tot ze warm en iets verkleurd zijn.
Snijd de broodjes door midden en besmeer ze met wat mosterd. Leg er dan ruim zuurkool op en doe hierop wat plakjes worst. Lekker wat gebakken uitjes erover en smullen maar. Jam!
