Mijn recepten op The Ladies Corner

  • Thursday 11 September 2014
Vitello tonato

Kennen jullie The Ladies Corner al? Dit is een super leuke lifestyle website, waar je allerlei interessants terug vindt, zoals mode inspiratie, gezondheid motivatie, make-up tips, (koffie) hotspots en lekker eten. Alles wat je als vrouw nodig hebt dus!

Judith Rammant

Judith Rammant is hiervan de oprichtster. Een super leuke meid die ik via m’n werk heb leren kennen en waarmee ik zo af en toe ‘s contact heb gehouden. We kwamen erachter dat we allebei een blog hebben en zo is er een klein samenwerkingsverband ontstaan. Ze heeft me gevraagd om het foodgedeelte te verzorgen op haar site, als gastblogger dus, maar zelf maakt ze ook de heerlijkste gerechten!

Inmiddels staan er 3 recepten van mij op haar site, waaronder deze nieuwe, vitello tonato salade, heerlijk is ie en weer oh zo simpel te maken. Als je gasten over de vloer krijgt is dit bijvoorbeeld een hele goeie. Het is al niet veel werk en dan zou je het jezelf nog makkelijker kunnen maken door de saus al eerder te bereiden waardoor je op het laatste moment alleen nog maar de borden hoeft op te maken.  Klik hier om het recept te bekijken.

Vitello tonato